Menu Close

Könyv és film játék eredményhirdetése

Dobpergés….

Végére értünk hát a játéknak, amelyben filmekből kellett felismerni az eredeti műveket. Nagyon ügyesek voltatok, mert az általam például nehéznek tartott feladványokat fejtettétek meg a legkönnyebben.

Először lássuk az 5. forduló megoldásait:

Film 17: Avery Corman: Kramer kontra Kramer
Film 18: Philip K. Dick: Kamera által homályosan
Film 19: Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót!
Film 20: Elmore Leonard: Mint a szamár szürke ködben

Kis statisztika amúgy: 32 indulóból 22-en végigvitték a kérdéssort (ide sorolom azt is, aki mondjuk 1 körről lemaradt de átszakította a célszalagot). Heten pedig hibátlanul teljesítettek.

Úgyhogy szeretnék gratulálni Borostyánnak, Bzsófinak, Estrelának, Julisnak, Andrásnak, Juditnak és Zenkának, akiken nem tudtam kifogni. Pedig próbálkoztam. Ők otthon vannak könyvben, filmben, keresőben egyaránt.
Sajnos csak 1 nyereményt tudtam felajánlani, úgyhogy névsorban számot kaptak a nyertesek, a random generátorhoz fordultam, ami pedig az 1-t dobta ki.

Úgyhogy David Eggers könyve Borostyánhoz kerül.

Egyébként szeretnék majd még játékokat indítani, esetleg hasonlót ehhez, de szívesen fogadok ötleteket akár a témával akár a lebonyolítással kapcsolatban. Azért pedig, hogy később is tudjalak nyereményjátékkal csábítani benneteket, hirdetést is bevállaltam, úgyhogy megköszönöm, ha kattintatok, mert amit így szerzek a blogra kívánom fordítani. Hacsak nem valami szemérmetlenül nagy összeget akasztok le, mert akkor megnyitom a könyvesboltom.

Még egyszer köszönöm a részvételt és remélem máskor is velem tartotok!

 

14 Comments

 1. joeymano

  Én is gratulálok a győzteseknek. Küzdöttem én is, de nagyon jó volt megmozgatni az agytekervényeket. Jó játék volt. Remélem, lesz még hasonló.

 2. marlen

  Én is gratulálok, de azt is el kell mondjam: csalódott vagyok, hiszen én is csak másfél címben hibáztam. Legközelebb szerintem hirdesd meg a játékot mielőtt elindítod, és mindenkinek van otthon szerintem olyan könyve(i), melyek(et) örömmel felajánlana és elküldene a győzteseknek. Így egyrészt nem kell hirdetéseket bevállalnod és akár közösséget is létrehozhatsz.

 3. Tinkmara

  Szívből gratulálok a nyerteseknek! Neked, Lobo a játékötlethez és várom én is a következőt. 🙂

 4. zakkant

  Gratulálok Borostyánnak 🙂 Nagyon jóóó volt a játék, örülök hogy részt vehettem benne 😀 Köszi Lobó, nagyon szuper ötlet volt 🙂

 5. miestas

  Gartulálok Borstyánnak és a többi nyeretsnek…én a MIndenemen elcsúsztam na akkor Lobo szavivak verhettema fejem a falba, ugyanis a könyvről sem hallotam még, és bár a következőből hármat tudtam feladtam…de azért tetszett!!

 6. Heloise

  Nagyon jó játék volt, Lobo köszönjük! 🙂 és naaagy gratula azoknak, akik végig válaszolni tudtak a kérdésekre! Én azt hiszem az első vagy második kör után kihullottam, rajtam bizony kifogott! 🙂

 7. nandras

  Én is köszönöm a játékot. Nagyon élveztem felismerni vagy kinyomozni a képkockákat, de legjobban annak örülök, hogy felhívtad a figyelmem pár szerőre akikről eddig nem tudtam vagy csak elfelejtettem őket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *