Menu Close

Karácsonyi ajándék 2011

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szeretnék ajándékot adni Karácsonyra az olvasóim közül valakinek. Természetesen hagyományokhoz hű maradva megint csak Vicánál néztem körül és most a kínálatából egy 2012-es naptárt választottam*, gyönyörű képekkel az angol vidéki életből.

 

Idén is a kommentelők között fogok sorsolni, csak írjátok meg, melyik lenne az az egy azaz EGY darab könyv, amit szeretnétek a Karácsonyfa alá megkapni. Tudom, majd mindenkinek több kilométernyi a kívánságlistája, s nehéz kiválasztani AZT a kötetet, amit nagyon szeretne. Ez persze lehet valami olyasmi is, amire már régóta vágysz, nem feltétlenül új kiadás, hanem a könyv, amit nem lehet megszerezni, vagy mondjuk egy Gutenberg biblia. Rád bízom a választ, lényeg, hogy írd be azt az 1 címet, amire igencsak vágysz. Esetleg indokolhatod is.

Mától 1 hétig lehet jelentkezni az ajándékért (december 14. éjfélig), aztán majd sorsolok és idén a szerencsés már karácsonyra megkaphatja az ajándék naptárat.

*Ami most már csak nálam kapható, szóval exkluzív lett

Apróbetű:

Nekem ebből semmi előnyöm nem származik, a játékot én magam finanszírozom.
Ha a kommentet benyeli a kommentszörny, nyugi, megpróbálom visszaszerezni tőle. Ha mégse látod majd pár órán belül, akkor dobj mailt:)

 

35 Comments

 1. zakkant

  Én most a fa alá Ransom Riggs-től a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei könyvet szeretném, mert nagyon kíváncsi vagyok rá és eddig jókat olvastam róla. A könyvesboltokat elkerülöm karácsony előtt, mert akkor még több könyv kerülne fel az amúgy is hosszú kívánságlistámra 🙂 Egyelőre ez a könyv tartja magát a dobogón erősen így ezt választanám.

 2. Astrid

  Én nagyon szeretném Sohonyai Edittől a Szerelemlék című könyvet, ami a Macskaköröm folytatása, és azt a könyvet én évente legalább egyszer elolvasom. De sehol sincs meg, csak könyvtárban. De legalább a Macskakörömből már van példányom.
  (=Etike)

 3. bbea

  Az idei karácsonyi időszakban nekem Hegyi Barbara – Abraka babra c. szakácskönyvén akadt meg a szemem és bár nem tudom milyen belülről, mégis nagyon szeretném a fa alatt látni. A lépéseket meg is tettem az ügy érdekében, már nem rajtam múlik. 🙂

 4. 10kata

  Szia! Gyönyörű ez a naptár, szeretnék én is beszállni érte a játékba! 😀
  Én egy Kate Morton könyvet kértem karácsonyra (többek között, khm, khm), a The Distant Hours-t, mert gyönyörű a borítója és főként mert a Forgotten Garden nagyon tetszett anno, hátha ez is eléri a színvonalat. 😀

 5. noraneni

  Idén karácsonyra Suzanne Collins A kiválasztott című könyvét kértem. Az első két kötetet olvastam, nagyon kíváncsi vagyok a befejező részre, de a saját keret már nem engedi meg. Remélem megkapom valakitől, minden családtagot ezzel bombázok 😀

 6. worsi

  Lucy Maud Montgomery Along the Shore c. novelláskötete. Kb. esélytelen bárhonnan is megszerezni, de azért remélem, előbb-utóbb sikerül. Hogy miért? Mert Montgomery, és mert tengerpart. Ez épp elég is.

 7. Csenga

  Én Dee Brown:Wounded Knee-nél temessétek el a szívem könyvet szeretném nagyon,mert ritkán akadok ilyen “indiános” könyvre ami azt sejteti,hogy jó is nemcsak szép:-)))

 8. Perszephoné

  Nagyon szeretem Angliát, és egy naptárra mindig szükség van, úgyhogy most én is beszállok a játékba, hátha… 🙂
  Én Vavyan Fable Varázscsókját szeretném a Jézuskától, mert már csak ez az egy hiányzik, hogy teljesen legyen a Fable-gyűjteményem 🙂

 9. EgyKönyvmoly

  Kate Morton- Az elfeledett kert a nagy álom könyv idén, remélem időben megjelenik és ott lesz a fa alatt 🙂
  Angliát pedig imádom, gyönyörű a naptár!

 10. Ailey

  Maggie Stiefvater – Foreverjét szeretném nagyon a fa alatt látni, mivel ez a trilógia lezárása, aztán volt szerencsém beleolvasni már, és a szívem szakadt meg, mikor vége lett a részletnek. 🙂 Úgyhogy már nagyon-nagyon szeretném a magaménak tudni.
  A naptár gyönyörű szép, Anglia owns my heart <3

 11. phzs

  Ma láttam, hogy kiadták magyarul John Irving A Prayer for Owen Meany című könyvét magyarul Fohász Owen Meanyért címmel. Ezt szeretném megkapni, és szeretném újra elolvasni. És átélni azt, amit az első olvasáskor: azt a bizonyosságot, hogy a megváltásnak célja van.*
  2003 nyarán olvastam angolul, amikor a 18 éves gyerekem 3 hónapig külföldön volt, a férjem pedig egy buszbaleset legsúlyosabb sérültjeként egész nyáron otthon lábadozott. Lehet, hogy ez is hozzájárult ahhoz, hogy ennyire ég-és-föld érzéseim voltak a könyvvel kapcsolatban (sok sírás is), de az is lehet, hogy nem volt véletlen, hogy éppen ez került a kezembe. (Normális állapotban egy kicsit sem vagyok fatalista, tényleg.)
  *Ezt a gondolatot még egy alkotás ültette a fejembe, igen erősen, a Simon Mágus című film Andorai Péterrel.

 12. f_andi

  Mai hangulatomban éppen egy gyerekkönyvre vágyom. Lovász Andrea szerkesztésében, az Elfelejtett lények boltját szeretném. Mesékre, tündérvilágra csupa jóságra vágyom.

 13. .dóri.

  Én Maggie Stiefvatertől szeretném a Forever c. könyvet, szerencsére a héten végre megjelent, sok csúszás után 🙂 A naptár pedig csodás – egy anglomán 😀

 14. Amadea

  Én Kate Mortontól szeretném Az elfeledett kertet, mert az előző könyvét is szerettem, és a vélemények alapján ez még jobbnak tűnik.

 15. Nita

  Kate Mortontól Az elfeledett kertnek örülnék, ugyanis most olvasom tőle a Felszáll a ködöt, és nagyon tetszik. 🙂

 16. Mircsi

  A Vámpírakadémia 6. részét szeretném. Már olyan rég megjelent, de még valahogy sose volt rá keret. Hátha a Jézuskának lesz.:)

 17. alexxy

  Amit én szeretnék, az egy csodaszép és hatalmas műbőrkötéses könyv, a lapjainak széle aranyozott. William Shakespeare összes művei névre hallgat. Ez egy olyan könyv, amit az ember magának általában nem vesz meg, nem is az a viszem magammal és olvasom típusú, már a méretei miatt sem. Szeretem Shakespeare munkásságát, örülnék ennek a könyvnek a fa alatt. 🙂

 18. Mina

  Én Kerstin Giertől a Zafírkéket szeretném a fa alá, már nagyon vártam, hogy végre megjelenjen a folytatás. A Rubinvöröst szerettem, remélem ezt is fog. 🙂

 19. BridgeOlvas

  Én – még – nem tudom a címét annak a könyvnek, amit szeretnék, ugyanis a legjobban azt várom, hogy Nick Hornby új regényt jelentessen meg – bármi legyen is majd a címe. :o)

 20. Katamanó

  Én Maggie Stiefvaater Foreverjét szeretném. Már nagyon régóta vágyom rá, és az eddigi köteteket is mind a Jézuska hozta. Idén se legyen másképp. 🙂

 21. adroszler

  Lisa Lutz: Spellman nyomozóiroda
  Már ezer éve szeretném elolvasni ezt a könyvet, de idén (nagyon komoly anyagi okok miatt) nem vettem egyetlen egy könyvet sem. A helyi könyvtárban nincsen meg, e-könyvként nem találtam.
  Remélem, hogy a Jézuska olvas Téged!

 22. Chris

  Hmmm… Nehéz kérdés valóban. De talán, hogy kicsit nosztalgiázzak, Anthony Horowitz Ötök ereje sorozatának 3. részének örülnék legjobban, mivel erre amúgy is évek óta várok. 🙂

 23. Liliane Evans

  Szia!
  Én Jessica Day George Éjféli bál című könyvét szeretném. 🙂 A kívánságlistám első darabja ez a könyv.

 24. A.

  Hmm… Bólya Péter: A veréb századik lépését szeretném… nem olvastam. Anno anyu kölcsönadta valakinek, aki jól örökbe értette. Anyu nagyon örülne neki, ha a fám alatt lenne (és persze neki adnám…)

  (és ugyanitt, ha valaki találkozna vele antikváriumban, azonnal sikítson rám 😀 )

 25. stippistop

  én is az Elfelejtett lények boltját szeretném most legisleginkább… :o) már a borítója is borzongatóan gyönyörű… :o)

 26. Miestas

  Linn Ullmann Stella zuhan, mert nagyon szeretem az írónő stílusát és ezt az egy könyvet nem olvastam még el tőle, ami magyarul megjelent.

 27. Zsófi

  Daniel Keyes – Virágot Algernonnak. Mert régóta szeretném elolvasni, amióta egy barátnőmnél sikerült beleolvasnom, azóta még jobban. És mert amikor szerettem volna megvenni, sehol sem találtam.

 28. Félcsi

  Hát igazából én Steinbeck Édentől keletre című regényére vágyom, már régóta. Antikváriumban mostanában nem jártam, amikor igen, akkor nem találtam, újonnan meg jelenleg drága nekem sajnos. Úgyhogy reménykedem a karácsonyban. :-))

 29. PuPilla

  A fa alatt jó lenne látni, vagyis inkább megtalálni Katie Hickmantől a The Aviary Gate c. könyvet, mert már annyit szemeztem vele, hogy ott gurulnak a könyvesboltban a szemeim, és régóta csücsül kívánságlistán 🙂

 30. kristina.b

  A sokmillió könyv közül igazából a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei-t választanám, annyi jót hallottam már erről a könyvről…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *