Menu Close

Várólista 2015 – Eddigi jelentkezők

varolista2015Akkor a szokás szerint itt van a listája azoknak, akik eddig jelentkeztek a 2015-ös Várólista csökkentésre. Mint minden évben, nem győzőm hangsúlyozni, hogy az a fontos, hogy itt is jelentkezzen mindenki! Ugyanis a molyon egyszerű megnyomni a jelentkezés gombot, de igazából csak akkor számítasz résztvevőnek, ha készen van a polcod/listád/ stb. amivel indulsz a játékon. Mert a molyon könnyű megnyomni a részt veszek gombot, de ha december 31-ig nem választottad ki, miket akarsz elolvasni, akkor az nem számít.

Ugyanígy a molyon írtam meg azoknak a polcokkal a gondot, akiknél vannak. Többnyire a játékszabályok elolvasásával igazából ezeket ki lehet küszöbölni. Szóval kérek mindenkit, hogy ezt azért tegye meg. Ha valami gond van, akkor el lehet érni engem itt és a molyon a kihívásnál, vagy e-mail-ben. Egyébként sokan kérdezték, nem gond, ha 1 polcon/listán van az eredeti és alternatív választás, de a lényeg, hogy el lehessen különíteni, tudható legyen mi az első választás.

Az alanti lista a december 29-én este 10-kor meglévő állapotokat tükrözi, legközelebb  majd 31-én fogom frissíteni. Tehát aki december 29-én 22 után jelentkezett, még nincs rajta. Nyugodtan jelezzétek, ha valami gond van, aki pedig kijavítja a felrótt hibákat, azoknak nem kell újra jelentkezni az adatlapon (ott csak akkor, ha még nem szerepel a neved a listában), csak írja meg, hogy pl. mire történt a csere.

Szóval az eddigi jelentkezők névsorban a következők:

8 Comments

  1. Beau

    😀 Elvileg elküldtem már kétszer is szerény jelentkezésem – mondjuk azt sem bánom ha nem megy át legfeljebb freestyle-ban olvasok mint eddig:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *