decemberitervekNem nagyon szoktam terveket készíteni, mert azok arra valók, hogy felrúgjam őket. Illetve ne tartsam be és akkor nagyon rosszul érzem magam, főleg, ha mindezt nyilvánosan tettem. Azaz például beírom a blogba, hogy mit fogok elolvasni és nem teszem meg. Na de most a december közeledtével már merek kicsit előre tekinteni, főleg mert lesznek az Olvasónapló életében olyan dolgok, amik már-már menetrendszerűek, szóval itt már csak azért is sorolom fel őket, hogy lehessen készülni rá. Nem csak nekem, hanem a látogatóknak is.

 • Ami az olvasásokat illeti, idénre még 2 recim van és 4 könyvvel vagyok lemaradva a Várólista csökkentésemből, bízom benne, hogy meglesz ez a 6 kötet, mert nem egy elrugaszkodott mennyiség, még úgy se, hogy épp olvasási válságból vagyok kilábalóban.
 • A karácsonyi könyvajánlót a tavalyi módon fogom megoldani, azaz a Popkult, csajok, satöbbi podcast-ban. Szóval csütörtöktől lehet figyelni odaát is az adást.
 • Egyéb ajándékokat amiket kaphatnak a könyvmolyok, majd fogok ajánlani, de ha valaki addig is ötleteket keresne, 2014-ben és 2013-ban már válogattam egy csokorral, ezek nagyrésze manapság is kapható, sőt rendszeresen frissítem a vonatkozó Pinterest oldalamat is.
 • Hamarosan (december 12 körül) fog indulni a 2016-os Várólista csökkentés, már lehet előre tanulmányozni a szabályzatot, ha valaki új lenne, a tavalyi kiváló kiindulópont lehet.
 • S ha már Várólista, ne felejtsen el senki bejelentkezni, aki végzett: Várólista 2015 Kész vagyok!
 • S még egy meglepetéssel készülök, s talán még könyvértékelés is becsúszik.

 

Egyelőre dolgosnak tűnik a december, de ez nem feltétlenül rossz.

 

Oszd meg!

3 thoughts on “Decemberi tervek”

 1. Szép lett az új dizájn és tetszenek a tervek! 🙂 Vcs-t idén is elbuktam, szerintem, de nem bánom, mert sok könyvvel haladtam erről a listáról 😀

  1. Köszi, látom kopp ugyanazt a címet adtuk a mai bejegyzésünknek 🙂
   De hát neked is már csak 4 kéne a VCSnél, nem fér bele?:)

 2. Tényleg 😀
  Hááát az a baj hosszú szépirodalmak maradtak, a Dickens életrajzzal lehet hogy megbírkózom, de a többihez egyelőre nincs kedvem. Azt hiszem év végén egy-kettőt ki is szanálok, amit már évek óta görgetek magam előtt és már elszállt a vágy, hogy elolvassam (KonMari method (Y) :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *