Menu Close

Jön! Jön! Jön!

Mivel már többen kérdezték, igen, lesz Várólista csökkentés 2012-ben is. Remélhetőleg jövő héttől majd lehet kezdeni a jelentkezést (dolgozom a logón – nehéz ám az évszámot kicserélni). Az alapszabályokon nem fogok változtatni, szóval az újak ismerkedhetnek vele a 2011-es kiírásnál. Csak a jelentkezés formáján és mindenki leszűrheti a tanulságokat az idei év sikerein vagy éppen kudarcain okulva.

A blog mellett persze a Moly.hu-n is lesz belőle kihívás, meg plecsni, de mivel – tudom, sokaknak hihetetlen – nem minden olvasó, netező ember molyol, igazán itt, a blogon fogjuk kezelni a dolgokat.

Ja és bár eredetileg teljesen nyereménymentesre terveztem az ügyet, a cél az volt, hogy mindenki elégedett legyen és csökkenjen az olvasásra váró könyveinek halmaza, azért mégse teljesen így zárom a dolgot. A 2011-es várólistájukat sikeresen csökkentők között majd kisorsolok pár dolgot (főleg könyveket persze 🙂

Hasznos linkek:

További kérdésekre szívesen válaszolok kommentben.

4 Comments

 1. Chris

  A 2012-es listára lehet jelentkezni attól függetlenül, hogy a 2011-est nem teljesítettem? (Sőt, szinte enyém a legnagyobb kudarc…) Mert most már én is látom, hogy mit rontottam el, így jövőre jobban választok könyveket, meg jobban osztom be a szabadidőmet. 🙂

 2. Lobo

  @Chris Természetesen ez nem olyan, hogy ha az elsőt nem teljesítetted akkor nem indulhatsz a másodikon. Semmi ilyesmi nincs. Szóval simán lehet jelentkezni, csak ugyanazok lesznek a feltételek mint tavaly (főleg ami a határidőket illeti).

 3. kergezerge

  Vigasztalódj, Chris, a legnagyobb kudarc az enyém ;D hiába éltem az alternatív lista lehetőségével, így is csak négyet olvastam el, igaz, azok közül viszont két kedvencet is avattam, csakhogy azt a kettőt meg, amit most olvasok, annyira unom, hogy kétes, lesz-e ötödik és hatodik teljesítve =)

  (Lobo, nekem mint ex-molynak nem az a hihetetlen, hogy nem molyol mindenki, hanem hogy lassan az egész könyvesblogoszféra egy nagy, egybefüggő molyreklám :p)

 4. Lobo

  @kergezerge Én szeretem a molyt ez nyilvánvaló de azért nem örülök én se annak, hogy a blogtól elvesz egy csomó mindent. Úgyhogy kicsit visszafogottabban használom már és nem akarom a blogolvasó de nem molyoló közönséget kizárni semmiből, mert lám van ilyen ember is:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *